top of page

Zibco Group

Public·13 members

Жіночі плаття та светри українського виробника

Хочу оновити гардероб і додати більше базових речей українського виробництва. Мене цікавлять сукні та трикотажні светри, які можна носити щодня. Найбільше хвилює те, щоб знайти ресурс із повним каталогом без зайвих переходів. Часто складно зрозуміти, чи представлений весь асортимент на одній сторінці. Також для мене важливо бачити склад тканини і чіткі фото кожної моделі. Окремо звертаю увагу на інформацію про бренд та рік його заснування. Якщо хтось уже переглядав повний каталог українського виробника, підкажіть, де це зручно зробити.

7 Views

Я шукала подібні речі і переглядала каталог через https://25union.com.ua/, щоб бачити всі категорії жіночого одягу в одному місці. На сайті є розділи з платтями та светрами, що дозволяє швидко знайти потрібний тип речей. У кожної моделі зазначений склад матеріалів, серед яких бавовна і віскоза, що було для мене важливим. Також є сторінка про бренд із інформацією про заснування у 2019 році та власне виробництво. Перед покупкою я уважно прочитала відгуки покупців, щоб краще зрозуміти їхній досвід. Навігація досить зручна, тому легко переходити між категоріями і порівнювати різні фасони. У підсумку я змогла зробити вибір без зайвих труднощів.

bottom of page